Podremos disfrutar de diversas elaboraciones acompañados de los mejores vinos. Aquí mostramos la información referente a los «maridaxes» de este año 2025 y los horarios que tendremos durante los dos días de la Feira LdeLugo.



DOMINGO – DíA 26

HORADEGUSTACIónCOCIÑEIROS
12:30– Brioche de bacalao, pisto e leituga de mar.
– Fabas con berberechos e erizo.
– Merluza asada con crema de chícharo encurtido.
Pablo Vila
14:00Maridaxe Terras de LugoBoni
15:30Mexilón con algas, Tosta de sardiña e Coco de vieiraAndrés Bolivar
17:00Maridaxe de productos italianos, «Cucina italiana»Mario López
César Terrer
18:30Peixe espada, alcachofa, Cabeza de Porco Celta e ovo de CampomayorBruno Pena
Horarios y cocineros para el domingo 26 de octubre

LUNESDíA 27

HORADEGUSTACIónCOCIÑEIROS
12:30– Saquiño de bonito con salsa de piquillo
– Dados de peixe espada con verduriñas
– Tosta de lacón con queixo San Simón
Victoria Maseda
14:00Aguachile de jurel, Merluza de tempada con pil-pil de lima, limón e halófilas, Pork belly con guacamole e piparrasAlejandro Ares
15:30Maridaxe Terras de LugoBoni
17:30– Tartar de bonito de Burela , crujiente de tapioca e choco , alioli de wasabi.
– Falso ravioli de porco celta a baixa temperatura e espuma de trufa.
– Filipinos de crema de castañas. Sopa de chocolate e augardente e caviar de yuzu.
Bianca Coura
18:30– Bonito de Burela escabechado ao momento.
– Salada Morna de Fabas de Lourenzá e pescada de Burela.
– Croqueta de Mexillón tigre (lata).
Diego López
Horarios y cocineros para el lunes 27 de octubre