Aquí se irá mostrando la información referente a los maridaxes y los horarios que tendremos durante los dos días de la Feira LdeLugo.
Consulta el detalle de los platos que se realizarán en el siguiente enlace: Maridaxes segunda Feira LdeLugo.
DOMINGO – DíA 25
HORA | SALA | COCIÑEIROS |
---|---|---|
13:00 | Muralla Romana | Fran Vilela e Isabel García do VOLCANO – Steak tartar de solombo de Tenreira Galega en pani puri. – Canelón de Galiña de Mos con bechamel de foie. – Pescada do pincho de Burela que viaxou ao Perú. – Porquiño Celta a baixa temperatura e mazás en dúas coccións. |
17:00 | Muralla Romana | Fran Vilela e Isabel García do VOLCANO – Carpaccio de Tenreira Galega con tomate relado e trufa sobre pan de cristal. – Ovo de Corral a baixa temperatura, cogomelos, foie e trufa. – Brocheta de Cabrito Galego con mollo vermello canario. – Pescada do pincho de Burela a baixa temperatura con risotto de algas e maionesa de plancto. |
18:00 | A Mariña | Daniel Suarez de EL PAZO – Porco Celta con salsa de mel y zócalo de Patacas Galegas. – Peixe espada con Pementos de Mougán salteados e grelos de Galicia. – Galo de Mos con mousse de Castañas de Galicia. – Zamburiñas de Ferrol con mollo verde e salsa galega. |
19:00 | Muralla Romana | Bret Fernández do PREBE – Esfera de Queixo San Simón da Costa e Mexillón de Galicia adobado. – Bonito de Burela en escabeche con caviar de soia. – Zamburiña de Ferrol a romana. – Pescada de Burela con curry verde de chips de arroz negro. – Lombo baixo de Terneira Galega crema de chiroubia e vainilla con prebe de cacao. |
LUNES – DíA 26
HORA | SALA | COCIÑEIROS |
---|---|---|
13:00 | Muralla Romana | Fran Vilela e Isabel García do VOLCANO – Steak tartar de solombo de Tenreira Galega en pani puri. – Canelón de Galiña de Mos con bechamel de foie. – Pescada do pincho de Burela que viaxou ao Perú. – Porquiño Celta a baixa temperatura e mazás en dúas coccións. |
14:00 | A Mariña | Iván López de EL CHIGRIN DEL PUERTO – Ceviche de Zamburiñas de Ferrol con maionesa de Wassabi e Perlas de Chili. – Tartar de Bonito de Burela con sandía e xema de Ovo de Corral en salgadura. – Pote de Castañas de Galicia con chourizo, costela e touciño de Porco Celta. – Pescada do pincho de Burela, cogomelos e crocante de Lacón Galego. |
15:00 | Muralla Romana | Andrés Bolívar de A TRAGAD´EIRA – Mexillón Galego escabechado con algas. – Cogollo de Bonito de Burela. – Taco de Pito de Mos. – Tarta de Queixo do Cebreiro. |
17:00 | Muralla Romana | Jacobo Martínez de O ALÉN e Juan Luis López de O PIANO – Ragout de Galo de Mos con Fabas de Lourenzá. – Pescada do pincho de Burela a baixa temperatura con parmentier de pataca Galega, Grelos de Galicia en textura e salsa Galega. |
18:00 | A Mariña | Miguel Mosteiro de GASTROLAB AROUSA & MARTIN CODAX – Pescada do pincho de Burela no seu pilpil. – Marmitako de Bonito de Burela. – Lombo de Porco Celta, con Fabas de Lourenzá coa súa demiglassé. – Tenreira Galega a baixa temperatura no seu xugo, con boniato picante. |
19:00 | Muralla Romana | Jacobo Martínez de O ALÉN e Juan Luis López de O PIANO – Mexillón Galego con gratinado de queixo San Simón Da Costa. – Tataki de Tenreira Galega con salsa de Mel Galega e mostaza sobre crocante de pan. |
20:00 | A Mariña | Óscar Suave de TRAVESIA DOS SOÑOS – Fabas de Lourenzá con Galo de Mos. – Tataki de Porco Celta. – Paté de mexillóns e queixo San Simón. Tartar de peixe espada de Burela. – Ragú de Tenreira Galega. – Croqueta de lacón de Porco Celta e Grelos de Galicia. |