Aquí se irá mostrando la información referente a los maridaxes y los horarios que tendremos durante los dos días de la Feira LdeLugo.

Consulta el detalle de los platos que se realizarán en el siguiente enlace: Maridaxes segunda Feira LdeLugo.



DOMINGO – DíA 25

HORASALACOCIÑEIROS
13:00Muralla RomanaFran Vilela e Isabel García do VOLCANO

– Steak tartar de solombo de Tenreira Galega en pani puri.
– Canelón de Galiña de Mos con bechamel de foie.
Pescada do pincho de Burela que viaxou ao Perú.
Porquiño Celta a baixa temperatura e mazás en dúas coccións.
17:00Muralla RomanaFran Vilela e Isabel García do VOLCANO

– Carpaccio de Tenreira Galega con tomate relado e trufa sobre pan de cristal.
– Ovo de Corral a baixa temperatura, cogomelos, foie e trufa.
– Brocheta de Cabrito Galego con mollo vermello canario.
Pescada do pincho de Burela a baixa temperatura con risotto de algas e maionesa de plancto.
18:00A MariñaDaniel Suarez de EL PAZO

Porco Celta con salsa de mel y zócalo de Patacas Galegas.
– Peixe espada con Pementos de Mougán salteados e grelos de Galicia.
Galo de Mos con mousse de Castañas de Galicia.
Zamburiñas de Ferrol con mollo verde e salsa galega.
19:00Muralla RomanaBret Fernández do PREBE

– Esfera de Queixo San Simón da Costa e Mexillón de Galicia adobado.
Bonito de Burela en escabeche con caviar de soia.
Zamburiña de Ferrol a romana.
Pescada de Burela con curry verde de chips de arroz negro.
– Lombo baixo de Terneira Galega crema de chiroubia e vainilla con prebe de cacao.
Horarios y cocineros para el domingo 25 de septiembre

LUNESDíA 26

HORASALACOCIÑEIROS
13:00Muralla RomanaFran Vilela e Isabel García do VOLCANO

– Steak tartar de solombo de Tenreira Galega en pani puri.
– Canelón de Galiña de Mos con bechamel de foie.
Pescada do pincho de Burela que viaxou ao Perú.
Porquiño Celta a baixa temperatura e mazás en dúas coccións.
14:00A MariñaIván López de EL CHIGRIN DEL PUERTO

– Ceviche de Zamburiñas de Ferrol con maionesa de Wassabi e Perlas de Chili.
– Tartar de Bonito de Burela con sandía e xema de Ovo de Corral en salgadura.
– Pote de Castañas de Galicia con chourizo, costela e touciño de Porco Celta.
Pescada do pincho de Burela, cogomelos e crocante de Lacón Galego.
15:00Muralla RomanaAndrés Bolívar de A TRAGAD´EIRA

Mexillón Galego escabechado con algas.
– Cogollo de Bonito de Burela.
– Taco de Pito de Mos.
– Tarta de Queixo do Cebreiro.
17:00Muralla RomanaJacobo Martínez de O ALÉN e Juan Luis López de O PIANO

– Ragout de Galo de Mos con Fabas de Lourenzá.
Pescada do pincho de Burela a baixa temperatura con parmentier de pataca Galega, Grelos de Galicia en textura e salsa Galega.
18:00A MariñaMiguel Mosteiro de GASTROLAB AROUSA & MARTIN CODAX

Pescada do pincho de Burela no seu pilpil.
– Marmitako de Bonito de Burela.
– Lombo de Porco Celta, con Fabas de Lourenzá coa súa demiglassé.
Tenreira Galega a baixa temperatura no seu xugo, con boniato picante.
19:00Muralla RomanaJacobo Martínez de O ALÉN e Juan Luis López de O PIANO

Mexillón Galego con gratinado de queixo San Simón Da Costa.
– Tataki de Tenreira Galega con salsa de Mel Galega e mostaza sobre crocante de pan.
20:00A MariñaÓscar Suave de TRAVESIA DOS SOÑOS

– Fabas de Lourenzá con Galo de Mos.
– Tataki de Porco Celta.
– Paté de mexillóns e queixo San Simón.
Tartar de peixe espada de Burela.
– Ragú de Tenreira Galega.
– Croqueta de lacón de Porco Celta e Grelos de Galicia.
Horarios y cocineros para el lunes 26 de septiembre